HRM: HaReM

HaReM als verbindende factor

De studievereniging van de opleiding HRM richt zich erop een verbindende factor te worden tussen enerzijds de studenten van de opleiding HRM en anderzijds, het werkveld en de overige studieverenigingen van de HVA. Dit doen zij door diverse studieactiviteiten, borrels en andere opleiding gerelateerde activiteiten te organiseren. Ook is het onze missie om het contact tussen de studenten en het bedrijfsleven te bevorderen en op deze manier een sterkere arbeidspositie van studenten te verzorgen. Het  belangrijkste doel is mensen verbinden. HRM-studenten van alle jaren ontmoeten elkaar op borrels, connecties met het werkveld kunnen gelegd worden bij seminars en ervaringen kunnen worden opgedaan tijdens bedrijfsbezoeken.

 

HaReM’s Antwerpen trip

Om hun leden nog meer aan elkaar, de opleiding en het werkveld, te binden is HaReM afgelopen jaar naar Antwerpen gegaan. Hier brachten ze een bezoekje aan de HRM studie in Antwerpen, deden ze mee aan een sporttoernooi en leerden ze elkaar vooral ’s avonds beter kennen. Een onvergetelijke trip voor alle HaReM leden dus!

 

Meer weten? 

Meer weten over deze mooiste HRM studievereniging van Amsterdam? Neem dan contact met hen op via bestuur@svharem.nl.

Meer informatie over HaReM?

HRM

HaReM is de studievereniging van de opleiding Human Resource Management.

Workshops

Om de leden van HaReM kennis te laten maken met het werkveld organiseren zij workshops, o.a. over de effecten van stress op het personeel.

LIT

HaReM is een kei in het organiseren van feesten en borrels. Fissa No 1 HRM Openingsfeest vindt op 29 september plaats in Panama!

Facebook

HaReM is te volgen via www.facebook.com/svharem/