Commerciële Economie: MarCo

 

De leden van Marco hebben gezamenlijke passie

Marco is een studievereniging met een passie voor alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. Alle leden van MarCo beleven het ultieme studentenleven! Studievereniging MarCo is de vereniging voor de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij MarCo staat gezelligheid voorop. Maandelijks organiseren wij verschillende activiteiten zoals borrels, kroegentocht, kerstgala, skireis en verschillende workshops en seminars.

Extra dimensie

Marco zorgt voor een extra dimensie tijdens je studie. Naast de gezellige borrels met mede-Marco’s, krijg je de kans om je netwerk uit te breiden en veel kennis op te doen door middel van seminars, workshops, bedrijfsbezoeken en nog veel meer… De beerpongtoernooien zijn inmiddels legendarisch! De missie van Marco is om studenten de kans te bieden iets ‘extra’s’ aan de studie toe te voegen om zo met een voorsprong het bedrijfsleven in te “rollen”. Marco is inspirerend, verbindend en verkleint de kloof tussen het student-schap en de branche.

Meer weten? 

Meer weten over deze studievereniging met een passie voor Marketing en Communicatie? Zij zijn te bereiken via bestuur@svmarco.nl.

Meer weten over Marco?

Commerciële Economie

Marco de studievereniging van de opleiding Commerciële Economie

Introductieweekend

Leden van Marco zijn altijd aanwezig tijdens het introductieweekend in de Ardennen om alle nieuwe studenten welkom te heten!

Wintersport

Marco is een grote fan van wintersporten, daarom organiseren zij dit altijd (samen met de andere verenigingen) voor hun leden!

Facebook

Marco is te volgen via www.facebook.com/studieverenigingmarco/