Programma

50 jaar Hoger Onderwijs in Amsterdam vieren we op de Fraijlemaborg in Amsterdam met een congres, netwerkdiner en groot feest!

Congres

Sprekers uit het bedrijfsleven en HvA-lectoren geven hun visie op het thema ‘De economie van de toekomst’. In interactieve deelsessies worden diverse thema’s zoals ondernemerschap en banen van de toekomst uitgediept.

Programma
14.30 uur Ontvangst
15.00 – 15.10 Opening Willem Baumfalk, decaan van de Faculteit Business & Economie
15.10 – 15.25 Duo-keynote met Willem van Winden (lector HvA FBE) en Bas Boorsma (Cisco).
15.35 – 17.45 Deelsessies 

Tickets
Kaartjes voor het congres zijn €30,-. Combineer het congres extra voordelig met het netwerkdiner voor slechts €55,-!

Netwerkdiner

Na het congres nog even verder praten met de andere congresgangers en de sprekers? Of kom je direct uit het werk richting het grote feest en wil je nog even wat eten? Schuif dan aan bij het netwerkdiner! In een informele setting met walking dinner kun je in informele setting netwerken met onder andere partners zoals de Belastingdienst. Herinneringen ophalen met (oud-) docenten kan hier natuurlijk ook!

Tickets
Tickets zijn €35,- inclusief het diner en een bijpassend drankarrangement en te bestellen via de knop hieronder. Combinatieticket met het congres en het feest (beiden €55,-) zijn voordeliger!

Goud met Oud Feest

Alle zalen in de Fraijlemaborg krijgen een eigen thema met eigen programmering. Van Raamplein tot 70’s Disco en netwerklounge: er is voor iedereen wat wils. En natuurlijk is er volop ruimte om herinneringen op te halen met oud-studiegenoten!

Line-up
DJ’s 70’s Disco Sharon Doorson ‘Magic Magician’  Niels Harder Comedy & karaokebar Maak opnieuw je klassenfoto ‘Raamplein’ hosted by o.a. Pigmentum vele anderen

Tickets
Ticket: €25,- inclusief hele avond drinks & bites. Combiticket met het netwerkdiner (dus hele avond eten en drinken!) voor slechts €55,-.