Jeroen Prent

Posted on Posted in Berichten, Docenten, Uit de oude doos

Jeroen Prent is onder studenten en alumni bekend als hordenkoning, sportdocent én opleidingsmanager van CE. Hij wordt door alumnus Wouter Spit omschreven als de man die wél zijn haren verliest, maar niet zijn streken. Momenteel is hij opleidingsmanager van CE bij de HvA.

Prent is een betrokken docent die alle activiteiten meedoet. In een interview vertelt hij dat hij veel goede herinneringen heeft aan de wintersportreisjes, de personeelsdagen en niet te vergeten het Ardennen-kamp. Toch is er één ding dat hem sterk is bij gebleven: het onvergetelijke 40-jarig jubileumfeest van de HES dat hij samen met een klein team in een korte tijd heeft neergezet. ‘Het was ontzettend leuk en succesvol, bijzonder om dat te mogen neerzetten.’

In 1990 zette Prent voor het eerst zijn stappen als docent in de HES. Hij gaf les aan alle opleidingen. Hij zegt hierover: ‘Ik vond het erg leuk om met al deze verschillende studentenpopulaties te werken.’ Dit deed hij met groot plezier tot en met 2005. Hij werd opleidingsmanager van de opleiding Sportmarketing en later van de opleiding Commerciële Economie. Toch kon hij het lesgeven niet missen en geeft hij, naast zijn functie als opleidingsmanager van CE bij de Hogeschool van Amsterdam, sinds twee jaar weer les.

Prent heeft goede vriendschappen overgehouden aan zijn loopbaan bij de HES. Hij ontmoette zelfs via een studente zijn vrouw. Het mooie van een jubileum is dat je al je oude studenten weer kan spreken: ‘Ik ben altijd benieuwd waar ze terecht zijn gekomen’.

Kom ook naar het jubileumfeest en vertel je oude docent Jeroen Prent wat je nu doet!
13 oktober 2017 – Fraijlemaborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *