Marjolein van Vlaanderen

Posted on Posted in Alumni, Berichten, Uit de oude doos
Marjolein van Vlaanderen HES / HvA

September 1988: nog maar weinig van ons geloven nog in liefde op het eerste gezicht, maar op deze mooie zomerdag in september was het wel degelijk raak: Cupido kwam langs en schoot de een pijl in Marjolein en de andere in de HES.

Met vlinders in haar buik doorliep Marjolein in vier jaar de opleiding Commerciële Economie. Naast uren in de schoolbanken was zij veel te vinden in de Pieper, dé soos van studentenvereniging Pigmentum. Tijdens haar studie deed ze dus niet alleen kennis op van sales, marktonderzoek en ondernemerschap, maar ook van een ‘gouds’ product. De soos was ook de plek waar ze voor de tweede keer verliefd werd: dit keer op Frank, met wie zij trouwde en een ‘HES-kind’ kreeg.

Na haar afstuderen zijn wij haar vijf jaar uit het oog verloren en werkte ze voor SPA, waar ze verantwoordelijk was voor de brand management van dit bekende watermerk. Oude liefde roest echter niet en in 2002 keerde ze terug bij de HES als docent CE. Hier leert zij de toekomstig commercieel economen de basis van strategische marketing en marketing communicatie. Daarnaast zet zij zich bij de HvA dagelijks in voor het verbeteren van de opleiding.

Marjolein zag in haar studietijd zoveel Goud, dat zij dit meenam als inspiratie voor de naam van dit jubileumevenement. Goud met Oud-Pigmentum, Goud met Oud(e)-Liefdes, Goud met Oud-Commerciële Economie! Marjolein komt vrijdag de 13e zeker, proost jij met haar mee op ons sterke netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *