André Resing

Posted on Posted in Berichten, Docenten, Uit de oude doos
André Resing HES / HvA

“Aan welke docent heb jij goede herinneringen?” Die vraag stelde we terloops aan een aantal alumni die we toevallig tegen het lijf liepen. André Resing zijn naam viel vaak. André werkt dan ook al best een poosje bij de HvA en heeft veel studenten de revue zien passeren. André komt natuurlijk ook naar het Goud met Oud feest op vrijdag 13 oktober. Vooruitlopend zijn we benieuwd hoe het nu met hem gaat en waar hij zich mee bezighoudt.

In 1996 startte André aan de, toen nog, HES op de memorabele locatie aan het Raamplein: “Raamplein was verreweg de leukste locatie in al die jaren. Met z’n allen een biertje drinken op het Leidseplein na de lessen.”

André geeft nog steeds les aan de HvA. Nu op de nieuwste locatie: het Wibauthuis aan de Amstelcampus. Hij geeft les aan de deeltijdopleiding International Business and Management Studies (IBMS) en is daar ook coördinator. Naast lesgeven is hij ook coördinator van de avondopleiding. “Studenten uit alle windstreken studeren aan de deeltijdopleiding IBMS. Hun verschillende verhalen en ervaringen zijn zo waardevol in de klas. Niet alleen voor de andere studenten, maar ook voor mij als docent. Dat maakt het lesgeven aan deze opleiding zo speciaal.”

Heeft André nog contact met oud-studenten? “Ik heb voornamelijk contact met alumni via LinkedIn. Maar recentelijk hadden we ook een alumni-event van IBMS PT waarbij veel oud-studenten aanwezig waren. Dat was hartstikke leuk!”

Kom ook 13 oktober! André hoopt zoveel mogelijk oud-studenten en (oud-)collega’s terug te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *